lauantai 7. toukokuuta 2016

Onnea on

Tämä viikko on ollut hyvä. Suurin vaikutus on varmaan ollut tuolla ihanalla auringonpaisteella ja lämmöllä, jotka piristävät jokaikistä päivää. Ajattelen N:n olevan auringonpaisteen takana ja hänen antavan meille tuon lämmön. Auringonpaiste on N:n hymy. Ja lämpö on hänen halauksensa minulle. N:n kuolinpäivänä paistoi aurinko, vaikka oli hyisen kylmä ja synkkä helmikuu. Hänen hautajaispäivänäänkin paistoi aurinko, vaikka oli loskainen ja harmaa maaliskuu. Auringon on oltava merkki häneltä. Aurinko on hän. Pakkohan sen on olla.

Olen onnellinen monesta. Olen onnellinen,

...että jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut ovat alkaneet. Minä rakastan penkkiurheilua. N ei koskaan ollut kiinnostunut minkään lajin seuraamisesta. Mutta uskon silti, että N:llä on voimia pilvensä reunalta käsin antaa Suomelle avoimia maalipaikkoja peleissä.
...koska ostin eilen ihanat pitsishortsit. Se on merkki kesästä.
...koska olen menossa tänään viettämään iltaa työkavereideni kanssa.
...että poskipäilläni on muutama pisama enemmän kuin viikko sitten.
...koska sain eilen N:n äidiltä spontaanin viestin, jossa hän toivotti aurinkoista viikonloppua sydämien kera.
...että olen ollut ahkera kouluhommien kanssa ja yksi kerrallaan saan tehtäviä tehtyä ja palautettua. Olisi ollut helppoa heittää kouluhommat syrjään täksi kevääksi, mutta minä en heitä. En luovuta enkä anna periksi.
...että ensi viikolla näen ihania koulukavereitani opiskelijabileiden merkeissä.
...että parin viikon päähän on varattu Ruotsinristeily ihanan ystäväni kanssa. En malta odottaa shoppailua, syömistä (erityisesti tätä, M. Tiedän, että sinäkin odotat tätä), tanssimista ja nauramista.
...että minulla on aivan ihania ystäviä. Arvostan heistä jokaista. Vaikka osa asuu kaukana, eikä yhteyttä tule pidettyä usein, he ovat aina mielessäni ja sydämessäni. Eivätkä sieltä koskaan katoa.
...että olen vielä nuori. Mutta silti tarpeeksi vanha, että minut otetaan esimerkiksi työharjoittelupaikassani vakavasti.
...että olen hengissä.
...että olen voittaja.

Olen myös surullinen monesta. Mutta sitä listaa en kirjoita ylös. En tänään. Koska tänään on hyvä ja onnellinen päivä. Taas.

4 kommenttia:

 1. Toivoa antava kirjoitus. Aurinko tekee hyvää. Ja kiva kun sinulla on tekemistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kumma juttu, miten paljon aurinko vaikuttaa mielialaan.

   Ne päivät ovat parempia, kun on tekemistä ja näkee ihmisiä. Silloin tajuaa, että ei koko elämä pysähtynytkään. Että hyviäkin asioita on vielä olemassa.

   Poista