lauantai 30. joulukuuta 2017

Sairaan siisti 2017

Eletään vuoden viimeisiä päiviä. Tavallaan aika haikeaa. Otan ilolla vastaan uuden vuoden 2018, mutta samalla muistelen lämmöllä tätä mennyttä vuotta. Onpa ollut kertakaikkiaan aika ihana ja onnistunut vuosi.

Paljon matkoja. Vauhdikkaita risteilyjä Tallinnaan ja Tukholmaan ystävien kanssa. Paljon naurua ja liikaa juomia. Riemuloma Rodoksella tyttöporukalla. Ihan mahtava päätös raskaalle kouluvuodelle. Loikoilimme päivät rannalla ja illat biletimme baarikadulla. Ja sitten se ihana ihana Floridan matka perheeni kanssa. Aivan mielettömiä kohteita on siis tänä vuonna kertynyt listalle. Täytyy kyllä olla onnellinen, että oli opiskelijabudjetillakin mahdollisuus reissata näin paljon! Ja eritoten kiitollinen siitä, että on ollut ihanaa matkaseuraa. Sinkkuna reissukaverin löytäminen ei ole itsestäänselvää ja olenkin pelännyt, että N:n kuoleman jälkeen matkustelu loppuu kokonaan, kun ei ole seuraa. Onneksi olin väärässä.

Valmistuin koulusta. Tein hurjan työn koulun kanssa, vaikka viimeinen vuosi oli äärimmäisen rankka. Mutta minä tein sen! Se on ehkä kaikista hienoin juttu, mitä koskaan olen saanut aikaan.

Työasiat järjestyivät loppujen lopuksi ja olenkin tämän vuoden aikana työskennellyt useammassa kivassa firmassa. Keväällä irtisanouduin pitkäaikaisesta työpaikastani korukaupasta, kesällä tein vaatemyyjän hommia ja syksyllä löytyi onneksi työpaikka omalta alalta, mielenterveyskuntoutujien parista. Nyt tuntuu, että teen työtä, jolla on oikeasti merkitystä. Muutama kuukausi meni epätoivoisena etsiessä työpaikkaa, mutta lopulta kaikki järjestyi. Niin kuin asiat aina järjestyvät.

Muutin pois minun ja N:n kotikaupungista, koska ei vain enää tuntunut siltä, että haluaisin jäädä sinne. Ei siellä ollut minulle enää mitään. Jos ei löydä ainuttakaan syytä jäädä, on parempi lähteä. Mutkien kautta päädyin minulle ihan uuteen kaupunkiin asumaan. Tämä on tosin niin lähellä vanhempiani, ystäviäni ja kaikkea muuta tärkeää, että ei tunnu yksinäiseltä, vaikka ihan yksin tässä paikassa olenkin. Siistiä päästä aloittamaan uusi vuosi tässä uudessa kaupungissa. Uudet kadut, uudet lähikaupat ja uudet vastaantulijat kadulla. Sen tarpeessa taisin ollakin. 

Ja lisäksi aloitin autokoulun, laskettelin ekaa kertaa, sain rakkaan siskoni takaisin Amerikasta, mökkeilin tyttöjen kanssa, blogini saavutti 110 000 kävijää mikä on minulle aivan jumalaton määrä, kävin keväällä muutamissa viimeisissä opiskelijabileissä, otin tatuoinnin, leikkasin hiuksista puoli metriä pois, kävin muutamassa konsertissa ja tänään on vuorossa vuoden viimeinen, Vain elämää. Ja lisäksi olen ollut onnellinen suurimman osan ajasta tänä vuonna. Jos elämässä on näin paljon hyvää, miten edes voisi olla mitään muuta kuin onnellinen? Onhan minulla nyt ollut ihan sairaan siisti vuosi! Ihan tosi. Elämä kohtelee tosi hyvin juuri nyt.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla <3 Onnea valmistumisesta, työpaikasta ja ihan kaikesta muustakin :) Toivottavasti sinun vuotesi 2018 on vielä edellistäkin siistimpi, parempi ja onnellisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Tänä vuonna asiat menivät kyllä paremmin kuin osasin odottaakaan :) Ihanaa uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Ihana yhteenveto. Vain elämä odottaa! Itsellä niinki iso asia kuin kuntosalista luopuminen pudotti ison kiven sydämeltä. Hyvä sali mutta aikataulujen vuoksi en ehtinyt sinne oikein koskaan. Joten nyt voin elää vapaasti. :) ja onhan mulla muitakin harrastuksia. Aikansa kutakin..

  Kun en oikein kirjoittele enää blogiinkaan, kommentoin tästä edes nimellä tätiO. Tatioranssi nimellä on historiansa, ja sillä löydyn myös instasta 😁 hyvää vuotta 2018 sinulle S!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan totta, että sellaisesta kannattaa luopua, mikä tuottaa vain stressiä. Ei harrastuksen kuulu viedä voimia vaan tuottaa iloa. Itse ainakin yritän karsia elämästä sellaisia asioita ja ihmisiä, jotka eivät tue minun hyvinvointiani.

   Kiva tietää, että siellä on jatkossa tuttu kommentoija uuden nimimerkin takana! :) Kauan oletkin pysynyt minun blogini matkassa. Kiitos sinulle Susanna kommenteistasi viime vuoden aikana ja ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista